We zijn er ook voor
Iets anders?
Wij hebben activiteiten voor diverse doelgroepen. Bent u op zoek naar een aparte activiteit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dagbesteding en stages

Boerderij Daalhoeve werkt samen met de Jan Baptistschool in Maastricht. Deze school biedt speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen. Zij komen op regelmatige tijden meewerken op de boerderij.

Ook kunnen leerlingen in het voortgezet onderwijs bij Boerderij Daalhoeve hun maatschappelijke stage volgen. Vanwege het brede aanbod aan activiteiten op de boerderij kunnen zij zo kennis maken met meerdere aspecten van vrijwilligerswerk en de belangrijke rol van een maatschappelijke voorziening in een buurt. De leerlingen worden goed begeleid en krijgen duidelijke opdrachten.

Verder biedt Daalhoeve de mogelijkheid een vakgerichte stage te volgen op het gebied van dierverzorging en hulpverlening (zie ook onder 'Vrijwilligers en stagiaires'). We werken hiervoor samen met Vista College, Hogeschool Zuyd en UCLL Hogeschool voor Moving Minds in Hasselt.

Educatie algemeen

Educatieve activiteiten

Wij ontwikkelen momenteel een eigen aanbod van specifieke educatieve activiteiten. Zodra dit gereed is, vindt u ons aanbod op deze plek op onze website.

Contactgegevens

Stichting Boerderij Daalhoeve
Alesiahof 40
6215 SX, Maastricht
043 - 3474786

Openingstijden

ma-wo 10:00 - 17:00
do-zo
10:00 - 19:00