Maatschappelijke instellingen

We zijn er ook voor
Iets anders?
Wij hebben activiteiten voor diverse doelgroepen. Bent u op zoek naar een aparte activiteit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dagbesteding

Boerderij Daalhoeve is een kinder- en zorgboerderij en centrum voor maatschappelijke participatie en re-integratie. Wij bieden aan maatschappelijke en zorginstellingen de mogelijkheid om hun deelnemers op de boerderij een zinvolle dagbesteding aan te bieden, alsmede kansen om te groeien en stappen te zetten richting de arbeidsmarkt. Momenteel (stand van zaken februari 2022) werken op Daalhoeve deelnemers mee van Annex, het asielzoekerscentrum, de gemeente Maastricht (via de Wmo), Koraalgroep, Levanto, Mondriaan, MTB, Philadelphia, Podium24, Qwill coaching, Radar, Sterk en Werk, Talent, Waarborg op Werk, Zorgboeren Limburg en Zorgcentrum Daalhof.  

Over de inzet van deze deelnemers op de boerderij maken wij met de betreffende instellingen goede afspraken. Zij worden goed begeleid en ontvangen duidelijke opdrachten. Daarnaast werken ze in een beschermde omgeving, waarin iedereen de kans krijgt te functioneren op het niveau dat hij of zij aankan.

Wij maken 'aan de poort' geen onderscheid. Iedereen - 'echte' vrijwilliger of deelnemer - komt met dezelfde status naar binnen. Deelnemers kunnen bij ons op tal van manieren binnenkomen: door zelf contact te zoeken of via een instelling.

Contactgegevens

Stichting Boerderij Daalhoeve
Alesiahof 40
6215 SX, Maastricht
043 - 3474786

Openingstijden

ma-do 10:00 - 17:00
vr
10:00 - 19:00
za 10:00 - 19:00