Contact

Wilt u een activiteit organiseren, stage lopen bij Boerderij Daalhoeve of heeft u vragen over onze boerderij? Wij staan u graag te woord. U kunt ons e-mailen op info@daalhoeve.nl.

 

Stichting Boerderij Daalhoeve

Alesiahof 40

6215 SX Maastricht

043 - 347 47 86

Kamer van Koophandel: 55549004

 

Komt u met de auto naar de boerderij, dan verzoeken we u deze te parkeren bij de flats aan de Alesiahof. Parkeren op het erf van de boerderij is, in verband met de veiligheid van onze jonge bezoekers, niet mogelijk. Parkeren op de Alesiahof grenzend aan de boerderij willen wij ontmoedigen, om parkeeroverlast voor de bewoners te voorkomen. De flats iets verderop aan de Alesiahof hebben voldoende parkeermogelijkheid. U komt hier door vanaf de Aureliushof de Basileahof in te rijden en dan meteen rechts af te slaan naar de Alesiahof. Vanaf de parkeerplaatsen bij de flats is het maar een klein stukje lopen naar de boerderij.

Komt u met het openbaar vervoer, neem dan de Arriva Stadsbus 5 richting Daalhof en stap uit op de halte Keurmeestersdreef West. U loopt in de rijrichting van de bus verder en slaat bij de rotonde linksaf naar de Alesiahof. Stadsbus 5 stopt ook op het NS-station van Maastricht.