Horeca

In onze gezellige Koojstal serveren wij gedurende de openingstijden van de boerderij een hapje en drankje. U kunt hier terecht voor een heerlijke lunch, maar ook voor verschillende tapas gerechten, grotere menu's, salades en nog veel meer! Een vers stukje Limburgse vlaoj mag ook zeker niet ontbreken bij een bezoekje aan onze Koojstal.

Gedurende de zomermaanden kunt u plaats nemen op ons achterterras met uitzicht op de speeltuin, of op onze volledig vernieuwde binnenplaats. Daarnaast kunt u ook plaatsnemen in de picknickweide 'Fleur'. In de wintermaanden wordt het terras omgebouwd tot overdekt Winterterras, verwarmd door twee pelletkachels.

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt ook gebruik maken van onze Daalhoeve Take Away. Deze gerechten kunt u bestellen via 043-3474786 om het daarna af te halen in de Koojstal. Klik hier voor de kaart.

Praktische informatie:

In de koojstal is er gratis wifi. Onze keuken sluit iedere dag een half uur voor sluitingstijd van de boerderij. Het is niet toegestaan om op ons terras of in de picknickweide zelf meegebracht eten en drinken te nuttigen.

Honden zijn aangelijnd enkel toegestaan op het terras en onze binnenplaats (muv geleidehonden).

De vernieuwde binnenplaats
Achterterras
De Koojstal
Winterterras

Boerderijwinkel

De kleine en gezellige boerderijwinkel van Daalhoeve heeft een bijzonder aanbod van verse, huisgemaakte en streekgebonden producten en groenten, en van vlees dat is verwerkt in onze eigen slagerij. Het vlees is afkomstig van leveranciers in Overijssel die hun dieren (varkens en runderen) het hele jaar buiten laten lopen, vaak in natuurgebieden en waterwingebieden, zonder bij te voeren.

In het Belhäöfke, het gratis maandelijkse huis-aan-huisblad voor de buurten Belfort, Daalhof en Hazendans, publiceren wij op de middenpagina’s haast elke maand een heerlijk recept met producten uit de boerderijwinkel. Klik hier voor een document met de recepten die tot nu toe zijn verschenen.

De winkel is geopend tijdens de openingstijden van de boerderij: van maandag tot en met donderdag van 10.00 - 17.00 uur, van vrijdag tot en met zondag van 10.00 - 19.00 uur. U kunt er contant betalen of met pinpas. We accepteren geen biljetten van € 100, creditcards of VVV-cadeaubonnen.


Contactgegevens

Stichting Boerderij Daalhoeve
Alesiahof 40
6215 SX, Maastricht
043 - 3474786

Openingstijden

ma-do 10:00 - 17:00
vr
10:00 - 19:00
za 10:00 - 19:00