Daalhoeve dicht wegens corona, winkel blijft open

15-03-2020

DAALHOEVE DICHT WEGENS CORONA, WINKEL 7 DAGEN PER WEEK OPEN

 

Het bestuur en beheer van Daalhoeve hebben besloten het boerderijterrein en de horecavoorziening te sluiten. Dat gebeurt met ingang van dinsdag 17 maart en duurt vooralsnog tot 6 april. We doen dat vanwege de uitbraak van het corona-virus in Nederland. Als antwoord daarop heeft de regering ingrijpende maatregelen getroffen. Overal in ons land zijn evenementen afgelast. Mensen wordt aangeraden zo veel mogelijk thuis te werken. En om het aantal contacten buitenshuis te beperken. Zo wil de regering de verspreiding van het virus beperken.

Voor ons is dit aanleiding de boerderij te sluiten. Wij willen de gezondheid van ons publiek, onze vrijwilligers en ons personeel op geen enkele wijze in gevaar brengen. Daarom zijn ons boerderijterrein en onze horecavoorziening de Koojstal met ingang van dinsdag 17 maart gesloten.

De winkel van Daalhoeve op de binnencour blijft wel open. U kunt hier zeven dagen in de week, van 10 tot 17 uur, boodschappen blijven doen. Dit is voor het voortbestaan van onze boerderij in deze moeilijke tijden van groot belang. Wel vragen wij u zo veel mogelijk met pin te betalen. Ook laten wij steeds maar een bezoeker toe in de winkel en nemen we desinfecterende maatregelen. Mensen met gezondheidsklachten vragen wij om onze winkel niet te bezoeken.

Wij laten op onze Facebook-pagina en website weten wanneer we weer open gaan.