Schaapskooi is open

De schaapskooi is ingericht voor de traditionele Lammetjesdagen op Daalhoeve. Eind januari verwachten we de eerste lammeren. Tot en met half maart zullen er nog zo’n 150 volgen, van verschillende rassen: de shropshire, coburger fuchs, mergellander, brilschaap en blue de maine. In deze tijd verwachten we ook nog lammeren van onze eigen angora geiten, landgeiten en boerengeiten.

De schaapskooi vindt u in de tent en onder de nieuwe overkapping op het achterplein, en verder in de schuren aan de zijkant. Bezoek ons tijdens de openingstijden van de boerderij. Het is gratis en misschien maakt u straks wel een bevalling van dichtbij mee.

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer