Eerste Halloween-viering groot succes

Tussen 13 en 16 uur waren de kinderen druk bezig met het uithollen van pompoen voor Halloween, voorzien van toeters en bellen als plakstickers en glitter. En er kwam natuurlijk een theelichtje in. Verder konden de kinderen een glitter tattoo laten zetten en zich laten schminken. De best verklede en geschminkte kinderen krijgen een prijsje: een snoepcontainer af te halen op de boerderij. 

Al met al een heel leuke middag, met dank aan Stichting Jeugdwerk Pottenberg en Daisy, Déanne en Joost die voor de aankleding van de boerderij zorgden. Een nieuwe activiteit die voor herhaling vatbaar is. 

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer