Eerste lammetjes geboren

De Lammetjesdagen in 2014 zijn weer groter dan die van vorig jaar. We hebben een schaapskooi opgebouwd met 24 meter tent, waarmee het hele achterplein is overdekt. De ongeveer zeventig schapen die we daarin hebben ondergebracht, zijn drachtig en verwachten vanaf eind januari hun lammeren. Het lammerseizoen loopt daarna nog door tot eind maart. In totaal verwachten we zo'n 150 lammeren, van verschillende rassen: de shropshire coburger fuchs, mergellander, brilschaap en blue de maine. In deze tijd verwachten we ook nog lammeren van onze eigen angora geiten, landgeiten en boerengeiten. Half februari verwachten wij de meeste bevallingen.

U bent van harte welkom om tijdens onze openingstijden de schaapskooi te bezoeken en de pas geboren lammetjes te komen bewonderen.

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer