Alpaca geboren

Alpaca's zijn familieleden van de kameel en de in Zuid-Amerika levende lama's. Ze leven op grote hoogtes en kunnen 's zomers en 's winters buiten blijven. Alpaca's hebben een zachtaardig karakter en kunnen goed samen in een wei met geiten en schapen. Alhoewel we wisten dat een van onze alpaca's drachtig was, kwam de geboorte van Kuzco toch als een verrassing. De draagtijd is namelijk lang, tussen 11 en 11½ maand. 

Met Kuzco gaat het uitstekend. Hij heeft al veel bezoek gehad en voelt zich opperbest in onze wei. Wie hem in levende lijve wil komen bekijken, moet maar snel eens langskomen. 

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer