Inzameling elektrische apparaten loopt goed

In het eerste half jaar van 2015 zijn er bijna 17.000 kleine elektrische apparaten ingezameld door de kinderboerderijen die partner zijn van Wecycle. Daarmee lijken de kinderboerderijen op koers om het record van 2014 te verbreken!

Ruim 150 kinderboerderijen zijn inzamelpartner van Wecycle, waaronder ook Daalhoeve. Zij geven afgedankte kleine elektrische apparaten af voor optimale recycling. Hierdoor blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

Elke inzamelpartner ontvangt een sponsorbijdrage van €250,- per jaar. Daarnaast zet Wecycle jaarlijks vijf boerderijen extra in het zonnetje vanwege veel ingezamelde apparaten of bijzondere acties om het inzamelen onder de aandacht te brengen van bezoekers.

Daalhoeve heeft in de eerste helft van 2015 aan Wecycle 24 bakken ingeleverd. Elke inleverbak bevat gemiddeld 25 kleine elektrische apparaten. Met dit aantal staan we nu op een gedeelde derde plaats. Om deze positie te behouden of verbeteren, hebben we uw steun hard nodig. Blijf dus uw elektrische apparaten bij ons inleveren. Op naar de top-5!
 

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer