Woonpunt doneert 500 euro

Medewerkers van de corporatie konden hiervoor ideeën inbrengen. Richard Duijzings, technisch applicatiebeheerder bij Woonpunt, was een van de medewerkers die voorstelde Daalhoeve te steunen. ‘Ik woon in de buurt en haal mijn kinderen regelmatig op van de buitenschoolse opvang op de boerderij. Ik vind het fantastisch wat er allemaal gebeurt op Daalhoeve en hoe de activiteiten langzaam worden uitgebouwd.’
Richard wil de boerderij dan ook helpen waar hij kan. Zo bezorgde hij namens Woonpunt op Daalhoeve ook al enkele materialen, waaronder een printer en EHBO-spullen. Deze waren overbodig geworden na de sluiting van een vestiging van Woonpunt.
Daalhoeve is erg blij met al deze steun en dankt Richard en de andere medewerkers van Woonpunt voor de welkome donaties. 

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer