Daalhoeve in Gouvernement

Boerderij Daalhoeve deed voorjaar 2013 mee aan de landelijke verkiezing van de Kroonappels. Het Oranjefonds organiseerde in het kader van de troonsopvolging door Willem Alexander een verkiezing van de beste maatschappelijke initiatieven in Nederland. Daalhoeve deed mee in de categorie Buurt en drong, na het winnen van de verkiezing in Maastricht en de provincie Limburg, door tot de landelijke finale. Die wonnen we niet, maar we kregen wel een cheque mee van € 2.500.

Vanaf half juni worden de drie winnende initiatieven en overige finalisten gepresenteerd in een reizende tentoonstelling. Deze is van vrijdag 3 tot en met vrijdag 31 januari te zien in het Gouvernement aan de Maas in Maastricht. De tentoonstelling is gratis te bezoeken tijdens kantooruren. U vindt het Gouvernement aan de Limburglaan 10 in Randwyck-Maastricht.

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer