Frans Meijers overleden

Frans sukkelde al geruime tijd met zijn gezondheid, maar bleef zich onvermoeibaar inzetten voor onze boerderij. Toen deze in 2011 gesloten dreigde te worden, was Frans de inspirator achter de stichting die na een lange voorbereiding in november 2012 de exploitatie van Daalhoeve overnam. Sindsdien was hij de motor achter tal van initiatieven zoals onlangs nog Social Monday en de plaatsing op de boerderij van zonnepanelen.

Vanwege het overlijden van Frans is Boerderij Daalhoeve op dinsdag 26 november gesloten. Dan vindt in de Theresiakerk in Maastricht om 11.00 uur de uitvaartdienst plaats. In de Koojstal op de boerderij hebben we een condoleance-register geopend. 

Frans is 65 jaar geworden. We denken met grote dankbaarheid aan hem terug en zullen zijn inzet, aanwezigheid en passie missen. We wensen Marleen en familie veel sterkte met dit zware verlies. 

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer