De Kabouterroute: anderhalf uur plezier voor 1 euro

Kabouter Flip woont al heel veel jaren, samen met wel honderd andere kabouters in het Kabouterbos, midden in Kabouterland. het is een reuze gezellig bos, waar iedere dag van alles te beleven valt. Kabouter Flip vindt het leuk een beetje van die gezelligheid over te brengen naar Boerderij Daalhoeve. Daarom heeft hij samen met de Spelletjeskabouters en de Knutselkabouters gezorgd voor een avontuurlijke Kabouterroute op de boerderij. 

De route bestaat uit acht haltes en bij al die haltes moet je iets doen. In totaal ben je zo'n anderhalf uur onderweg. Een beschrijving van de route is à € 1 te verkrijgen in de Koojstal. 

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer