Daalhoeve erkend als ZeldzaamLEKKER-bedrijf

Boerderij Daalhoeve heeft verschillende zeldzame huisdierrassen in huis. De meest in het oog springende zijn de Bonte Bentheimers, waarvan wij het bijzondere vlees verkopen in onze boerderijwinkel. De SZH onderstreept het belang hiervan door Daalhoeve het label van ZeldzaamLEKKER-bedrijf toe te kennen. 

Erkende ZeldzaamLEKKER-bedrijven bieden producten of diensten aan die verbonden zijn met zeldzame huisdierrassen en daarmee bijdragen aan het in stand houden van die rassen. Met deze erkenning biedt de SZH een podium voor ondernemers met zeldzame rassen. Kenmerkend voor deze bedrijven is dat hun producten en diensten zich onderscheiden van soortgelijke producten door het verhaal dat erachter zit, de smaak, of de manier waarop het product gemaakt wordt. Bovendien is de herkomst en totstandkoming van het product helder en transparant. Een ZeldzaamLEKKER bedrijf is ambassadeur voor de zeldzame rassen, de SZH en haar activiteiten.

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer