Daalhoeve neemt beheer groen rond de boerderij over

De groenstroken behoren nu tot het terrein van de boerderij. Ter compensatie heeft de gemeente de afrastering vernieuwd en verplaatst. De hekken zijn op 20 maart vervangen, en er werden deze dag ook nieuwe hagen geplant. Het wordt straks een gemengde Limburgse haag, met zes soorten knotwilgen die ertussen uit steken.

Daalhoeve is blij met de nieuwe afrastering met haag, die voor een mooiere en uitnodigende uitstraling zorgt. De overname van het beheer van de gemeente past bij onze wens om ons in de toekomst meer te ontwikkelen als een onderneming op sociaal en maatschappelijk vlak.

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer