Afscheid van Eleanor

Eleanor heeft vanaf de start van het nieuwe beheer van Daalhoeve op de boerderij gewerkt, eerst als vrijwilligster, later als assistent-beheerder. Ze zal worden opgevolgd door Déanne Naebers en Atina Schellen. 

Op onze Facebook-pagina plaatste Eleanor onlangs haar laatste bericht: 'Na zeker vier jaar met veel liefde voor de boerderij gewerkt te hebben, ben ik toe aan iets anders. Ik heb erg genoten van deze tijd en ik zal alle dieren, vrijwilligers en zeker de bezoekers erg gaan missen. Ik wens Ralph, Atina, Déanne en alle vrijwilligers heel veel succes en plezier toe. Iedereen bedankt voor de leuke contacten op de boerderij. Natuurlijk blijf ik gewoon op bezoek komen om af en toe de dieren te knuffelen.'

Eleanor, ook jij bedankt en je bent altijd van harte welkom bij ons. 

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer