Daalhoeve wint Groene Duim van IVN

IVN is een organisatie die zich richt op natuureducatie voor kinderen, jongeren en volwassenen. In het kader van het project 'Natuur in de buurt' deelt IVN in de week voor kerstmis elke dag een Groene Duim uit aan een instelling of persoon (burgers, professionals, bestuurders, ondernemers, etc.) die zich extra verdienstelijk heeft gemaakt voor groene buurtprojecten.

Het IVN motiveert de prijsuitreiking aan Daalhoeve als volgt:

'De afweging waarom u deze groene duim ontvangt is dat wij dit een heel goed initiatief vinden, dat jullie veel doen voor de omgeving en de buurt, de verscheidenheid aan doelgroepen en daarnaast ook nog heel groen zijn. Daarmee onderscheiden jullie je in onze optiek van andere (zorg)boerderijen.'

Wij zijn heel blij met de prijs en zien hem als stimulans om op onze groene weg door te gaan. 

Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer
Lammetjesdagen in volle gang 24 januari 2018

Op 9 januari is op onze boerderij het eerste lammetje geboren. Daarmee zijn de Lammetjesdagen van 2018 echt van start gegaan. Ze gaan door tot in maart.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer