Daalhoeve wint clubspaaractie Jan Linders

De feestelijke prijsuitreiking vond plaats vrijdagavond 17 oktober, in het filiaal van Jan Linders aan de Tongerseweg in Maastricht. Onze vrijwilligers Robert en Atina namen de prijs in ontvangst. Zij waren op 11 oktober met onze mini paardjes, pony en ezel aanwezig op het terrein van Jan Linders om Daalhoeve te promoten.

Klanten van de winkel van Jan Linders konden de afgelopen weken met spaarmunten aangeven wie zij het liefst wilden steunen. Daarnaast was er een stemming op internet. Daalhoeve kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus, maar ook de andere deelnemers krijgen van Jan Linders een welverdiende financiële bijdrage. Daarom gaan onze felicitaties ook uit naar Budoclub Daalhof, Scouting Henri Dinant Florence Nightingale en Harmonie Wilhelmina Wolder. 

 

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer