Kom erbij in Week van de Eenzaamheid

woensdag 2 oktober 2013, 14:00 tot 17:00

'Kom erbij' is een gezamenlijk project van Boerderij Daalhoeve, welzijnsinstelling Trajekt, Mosae Zorggroep, buurtcentrum Atrium, Buurtplatform Belfort-Daalhof en de Ouderenvereniging Daalhof. De middag duurt van 14.00 tot 17.00 uur en heeft als doel kinderen, al dan niet met hun huisdier, samen te brengen met ouderen uit de wijk. Dit gebeurt op drie locaties: het zorgcentrum van Mosae Zorggroep in Daalhof, Atrium en Boerderij Daalhoeve.

De Elckerlycschool wordt gevraagd om medewerking. Kinderen van groep 3 en 4 worden uitgenodigd om met hun huisdier naar de boerderij te komen. De ouderen kunnen de dieren bekijken, al dan niet er mee knuffelen en de kinderen vertellen over hun dier. In de koeienstal maken we enkele kleine opstellingen, waarin we een aantal dieren speciaal voor het voetlicht brengen. Deze ruimte is goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel of rollator.

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer