Kikkerdrilmiddag 28 maart

woensdag 28 maart 2018, 14:00 tot 17:00

In de lente worden vooral de bruine kikkers weer actief en zorgen ze voor heel veel kikkerdril. Ouders en kinderen kunnen op onze boerderij kikkerdril of kikkervisjes afhalen. Vergeet niet een schone jampot mee te nemen!

De kikkerdril of kikkervisjes mag je thuis verzorgen tot het kikkertjes worden. De kikkertjes dienen vervolgens terug gebracht te worden naar dezelfde locatie waar ze in hun natuurlijke habitat verder kunnen leven. Wat heb je thuis nodig? Voor de kikkerdril en kikkervisje heb je een glazen of plastic bak nodig van ± 46 x 26 x 24 cm. Op www.cnme.nl vind je instructies over hoe je de kikkervisjes moet verzorgen. 

Braderie zondag 22 april 11 april 2018

Zondag 22 april is de jaarlijkse grote braderie in Daalhof. Ook op Boerderij Daalhoeve staan kramen. En u kunt in de Koojstal terecht voor een lekker hapje en drankje.

Lees meer
Daalhoeve zoekt medewerker horeca 25 maart 2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gastvrije, spontane en collegiale medewerker voor onze horeca. Het betreft een betaalde baan voor 32 uur in de week. Lees verder als je interesse hebt.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer