Nieuwe boerderijwinkel geopend

De nieuwe boerderijwinkel ligt in de ruimte rechts van de nieuwe middenstal. Hij is groter dan de oude en we gaan het assortiment uitbreiden met zelfgemaakte producten, zoals jam, soepen en bouillons getrokken van het vlees van de eigen dieren. De oude winkel is nu in gebruik als spoelkeuken voor de Koojstal. 

We nodigen iedereen van harte uit binnenkort een bezoek te brengen aan onze nieuwe winkel. Uiterlijk medio januari kunt u daarin ook met pinpas betalen. Datzelfde gaat dan gelden voor de Koojstal. We houden u hiervan op de hoogte. 

Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer
Lammetjesdagen in volle gang 24 januari 2018

Op 9 januari is op onze boerderij het eerste lammetje geboren. Daarmee zijn de Lammetjesdagen van 2018 echt van start gegaan. Ze gaan door tot in maart.

Lees meer
Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer