Mosselavond 1 februari

zaterdag 1 februari 2014, 18:00 tot 22:00

Het mosselseizoen loopt tot half april. Mosselen behoren tot de meest gegeten zeevruchten. Ze bevatten eiwitten, mineralen, vitaminen, fosfor, ijzer, jodium en seleen. Het vetgehalte bedraagt maar 1%. Geen dikmakers dus, deze weekdieren. Hooguit zijn sommige mensen er allergisch voor. Een lichte gevoeligheid komt ook voor, maar vooral aan het begin van het mosselseizoen. Naarmate het seizoen vordert, neemt het eiwitgehalte in de mosselen af en krijgen mensen met een lichte gevoeligheid er steeds minder last van. 

Omdat niet iedereen van mosselen houdt, serveren wij voor dezelfde prijs ook een lekker alternatief. Iedereen komt dus aan zijn trekken. We zien u graag op 1 februari en wensen u alvast smakelijk eten.

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer