Daalhoeve heeft eigen schaapskudde

De overname van de kudde sluit beter aan op de rol die de schapen inmiddels spelen op onze boerderij. Ten eerste tijdens de jaarlijkse Lammetjesdagen. Het zijn met ingang van de komende winter onze eigen schapen die op de boerderij nieuw leven gaan baren. Daarnaast doen wij sinds juni het beheer van de groene weilanden rond Kasteel Vaeshartelt. We zetten daarvoor de schapen in. Mogelijk doen we dat in de toekomst ook op andere plekken. 

Bij een schaapskudde hoort ook een schaapsherder. Op dit moment neemt vrijwilliger Arno van Zwieten die rol op zich. We bekijken momenteel de mogelijkheden om Arno een dienstverband aan te bieden.

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer