Daalhoeve gaat dieren in stadspark verzorgen

De dierverzorging in het stadspark is de volgende stap in de uitbreiding van Daalhoeve. Eerder nam onze boerderij al het beheer over van het plein in Daalhof en natuurspeelplaats De Gouden Wereld. Ook beheert Daalhoeve nu voor de gemeente een strook grond van drie meter breed rond de boerderij. Deze strook is nu opgenomen in de Eetbare Loper op de boerderij. 

De ontwikkelingen passen in de groei die Daalhoeve wil doormaken naar een combinatie van maatschappelijke basisvoorziening en groene onderneming. Door de toename van het aantal activiteiten, ook buiten de boerderij, komen er steeds meer plekken beschikbaar voor mensen die in de groen- of dierverzorging een zinvolle dagbesteding kunnen vinden. 

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer