Daalhoeve uitleenpunt scootmobiels

Wel heeft u een pasje nodig van welzijnsorganisatie Welzorg. Die beoordeelt eenmalig uw rijvaardigheid, om er zeker van te zijn dat u veilig de weg op kunt. Ook legt Welzorg u uit hoe de scootmobiel werkt. Om voor een pasje in aanmerking te komen, belt u naar 0900 – 0400 097. U kunt ook mailen naar info@welzorg.nl.
Heeft u eenmaal een pasje, dan spreekt u met de vrijwilligers van de uitleen af of u de scootmobiel een hele of een halve dag leent. Het is raadzaam vooraf even te bellen, om te informeren of er op het gewenste tijdstip een scootmobiel beschikbaar is. Ons telefoonnummer is 043 – 347 47 86.

Het Scootmobiel uitleenpunt is een initiatief van de gemeente Maastricht. Het doel is meer mensen mobieler te maken, tegen lagere kosten.
 

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer