Stem op ons bij de LPB Award

LPB staat voor het Landelijk Platform voor Wijk- en buurtgericht werken. Het is de vakorganisatie van ambtenaren die gebiedsgericht werken. Zij looft sinds vijf jaar een prijs uit voor het meest inspirerende buurt- of wijkinitiatief. Vorig jaar ging de award naar Kinderkledingbank Elivia in Schiedam. 

Via de website van het Lpb, www.lpbward.nl, kunt u op Daalhoeve stemmen. De drie initiatieven die tussen 14 en 26 oktober het meeste stemmen krijgen, worden genomineerd voor de LPB Award 2013. Op vrijdag 8 november maakt een deskundige jury bekend wie de award en het bijbehorende prijzengeld van 1500 euro krijgt. 

Wij doen aan de prijsvraag mee omdat Daalhoeve inderdaad een uitstekend, door bewoners zelf gedragen buurtinitiatief is. Bovendien kunnen wij, laten we eerlijk zijn, het prijzengeld goed gebruiken. Steun ons daarom en wie weet vallen we in de prijzen. 

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer