Daalhoeve pakt uit met Preuve

zondag 19 juni 2016, 12:00 tot 18:00

Vrijwel alle gerechtjes tijdens Preuve zijn gemaakt van producten van het eigen erf. Zo maakt Saveurs gehaktballetjes van onze eigen speciale varkens, de Berkshires en Durocs. Deze rassen staan bekend om hun heerlijke vlees. Ook maakt Saveurs kroketjes van onze runderen. Bezoekers kunnen tijdens Preuve verder genieten van onder meer gerookte makrelen, bitterballen van de eigen konijnen, kaasplankjes en diverse soepen. En er zijn twee speenbiggetjes aan het spit. 

Preuve is te bezoeken tijdens de normale openingstijden op zondag, van 12 tot 18 uur. Kom langs en maak kennis met allerlei lekkernijen. Eet smakelijk!!

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer