Daalhoeve naar uitreiking Kroonappels

De Kroonappels zijn de drie beste maatschappelijke initiatieven in Nederland, in de respectievelijke categorieën Jeugd, Helpende Hand en Buurt. Boerderij Daalhoeve deed mee aan de verkiezing in de categorie Buurt en won de eerste twee rondes. Wij waren daarmee het beste buurtinitiatief in eerst Maastricht en daarna de provincie Limburg. In de finale, waar we het opnamen tegen negentien andere regionale winnaars, wonnen we helaas niet de hoofdprijs van € 50.000. Maar het Oranje Fonds, organisator van de verkiezing, beloonde wel alle finalisten met een cheque van € 2.500, een bedrag dat op Daalhoeve zeker een goede bestemming zal vinden. Verder werd van onze boerderij een korte film gemaakt, die u kunt bekijken in de carrousel op onze homepage. 

Donderdag 16 mei is de officiële prijsuitreiking van de Kroonappels in Amsterdam, in het Paleis op de Dam. Koning Willem Alexander en koningin Maxima, beschermheer en beschermvrouwe van het Oranje Fonds, zullen de prijzen persoonlijk aan de winnaars overhandigen. Ook alle medefinalisten zijn voor dit feestelijke evenement uitgenodigd. Namens Boerderij Daalhoeve gaan Frans Meijers en Hub Ritchi naar Amsterdam. We wensen hen een memorabele dag toe. 

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer