Afscheid van onze ezels Nomi en Balou

Nomi en Balou waren op de boerderij sinds vorig najaar. We hadden de ezels in bruikleen omdat de eigenaar ging studeren en even geen tijd had ze te verzorgen. Nomi en Balou bleken een aanwinst. Ze waren heel vriendelijk voor kinderen, die er een ritje over het terrein op konden maken. Intussen werden ze goed verzorgd door Peter, vrijwilliger op onze boerderij. 

We vinden het jammer dat de ezels weg zijn, al zullen sommige buurtbewoners blij zijn geen gebalk meer te horen. Inmiddels hebben we met de alpaca's weer nieuwe dieren op de boerderij. Verder bekijken we of het mogelijk is twee Shetland-pony's aan te schaffen, zodat kinderen opnieuw ritjes over het erf kunnen maken. 

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer