Daalhoeve 'diamant om te koesteren'

De honorering als vernieuwend zorgconcept is een groot succes voor boerderij Daalhoeve en een erkenning voor de goede ontwikkeling die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. De gemeente trekt de komende twee jaar extra geld uit voor een aantal initiatieven die op een vernieuwende manier zorgplekken leveren. Daalhoeve is één van deze initiatieven, samen met onder meer Athos Eet-Maakt-Doet en The Masters. Daalhoeve en Athos gaan samen zeventig nieuwe zorgplekken realiseren. Deels zijn deze bedoeld als (we citeren de gemeentebegroting) 'preventief aanbod', deels als 'vervangend aanbod van huidige professioneel ingekochte zorgtrajecten'. 

Door de nieuwe bijdrage is het voortbestaan van Daalhoeve voor in ieder geval de eerste jaren veiliggesteld. Daalhoeve ontvangt naast de bijdrage als vernieuwend zorgconcept ook een bijdrage voor de verzorging van de dieren in het stadspark. Wij zullen de komende jaren nieuwe activiteiten opzetten, om zo veel mogelijk mensen een zinvolle en leuke plek voor dagbesteding te geven. Volg deze website, onze pagina op Facebook of de middenpagina's van het Belhäöfke om hiervan op de hoogte te blijven.

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer