Daalhoeve present bij presentatie op het Vrijthof

Woensdag 4 september was de dag dat de Europese jury van de Culturele Hoofdstad een bezoek bracht aan Maastricht. Tussen 11.30 en 12.30 uur liepen ze rond op het Vrijthof, waar een groot aantal culturele en andere instellingen uit Maastricht en de Euregio zich presenteerde aan het publiek. Zo'n drieduizend mensen bezochten de vrolijke culturele kakofonie onder de warme septemberzon. Boerderij Daalhoeve presenteerde zich als instelling van cultureel erfgoed. Wij ondersteunden het streven van Maastricht om Culturele Hoofdstad van Europa te worden en vinden het dan ook jammer dat de keuze op 6 september is gevallen op Leeuwarden.

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer