Voorleesuurtje op 14 maart

woensdag 14 maart 2018, 14:00 tot 15:00

Keubeke is een biggetje dat het niet zo leuk vindt varken te worden. Of, zoals Peter het zelf samenvat:

E modderbad! Dat vint Keubeke Kuusj hiel, hiel erg veis. Zoé veis, tot heer zelfs geine kuusj mie welt zien. En es alle,ander küusjkes door de modder rolle löp Keubeke koed eweg.

Op woensdagmiddag 14 maart leest Peter Brouwers voor uit 'Keubeke Kuusj', ter gelegenheid van de Boekenweek. De toegang is gratis. Aanmelden kan via klantenservice@maastricht.nl of info@daalhoeve.nl.

'Keubeke Kuusj' is helemaal geschreven in het Maastrichtse dialect. Sinds 2017 is er ook een vertaling in het Heuvellandse dialect. 

Braderie zondag 22 april 11 april 2018

Zondag 22 april is de jaarlijkse grote braderie in Daalhof. Ook op Boerderij Daalhoeve staan kramen. En u kunt in de Koojstal terecht voor een lekker hapje en drankje.

Lees meer
Daalhoeve zoekt medewerker horeca 25 maart 2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gastvrije, spontane en collegiale medewerker voor onze horeca. Het betreft een betaalde baan voor 32 uur in de week. Lees verder als je interesse hebt.

Lees meer
Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer