Fotowedstrijd

De winter lijkt nu echt voorbij en voordat je het weet, beginnen de bomen weer terug blaadjes te krijgen en gaan de bloemetjes weer bloeien. Een mooie tijd om te fotograferen. Een uitdaging voor iedereen die hiervan houdt.
Wij zijn op zoek naar de mooiste foto. Alle ingezonden foto’s willen we door middel van een expositie laten zien. Natuurlijk is er een prijsuitreiking voor de winnaar! 

De wedstrijd duurt tot het einde van maart.

Houd er bij het inzenden van een foto rekening mee dat hij wordt gebruikt voor een expositie. Als er personen op staan, geeft u automatisch toestemming om de foto tentoon te stellen.

Nieuw: otters 19 juni 2018

De eerste otters zijn gearriveerd. Ze zijn nog schuw en laten zich niet veel zien, maar dat gaat de komende tijd vast veranderen.

Lees meer
Uilen voor shows in de zomer 15 mei 2018

Sinds maart hebben wij drie uilen op de boerderij: een Bengaalse Oehoe, een Kerkuiltje en een Boeboekuil (zie de foto). Deze uilen zijn handtam en worden iedere dag getraind door Déanne.

Lees meer
Werk aan ottervijver vordert 15 mei 2018

Momenteel wordt op onze boerderij hard gewerkt aan de nieuwe vijver voor de otters. Het streven is rond half juni klaar te zijn. Er komen dan zes otters op Daalhoeve.

Lees meer