Fotowedstrijd

De winter lijkt nu echt voorbij en voordat je het weet, beginnen de bomen weer terug blaadjes te krijgen en gaan de bloemetjes weer bloeien. Een mooie tijd om te fotograferen. Een uitdaging voor iedereen die hiervan houdt.
Wij zijn op zoek naar de mooiste foto. Alle ingezonden foto’s willen we door middel van een expositie laten zien. Natuurlijk is er een prijsuitreiking voor de winnaar! 

De wedstrijd duurt tot het einde van maart.

Houd er bij het inzenden van een foto rekening mee dat hij wordt gebruikt voor een expositie. Als er personen op staan, geeft u automatisch toestemming om de foto tentoon te stellen.

Braderie zondag 22 april 11 april 2018

Zondag 22 april is de jaarlijkse grote braderie in Daalhof. Ook op Boerderij Daalhoeve staan kramen. En u kunt in de Koojstal terecht voor een lekker hapje en drankje.

Lees meer
Daalhoeve zoekt medewerker horeca 25 maart 2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gastvrije, spontane en collegiale medewerker voor onze horeca. Het betreft een betaalde baan voor 32 uur in de week. Lees verder als je interesse hebt.

Lees meer
Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer