Steun ons in Jan Linders Clubspaaractie

Ook staan we met een promotiezuil in de winkel. Bezoekers van de winkel kunnen met spaarmunten aangeven welk van de vier deelnemers - naast Daalhoeve zijn dat Budoclub Daalhof, Scouting Henri Dinant Florence Nightingale en Harmonie Wilhelmina Wolder - zij het liefst ondersteund zien met een sponsorbijdrage van Jan Linders. Daarnaast zijn extra punten te verdienen door te stemmen op de website van Jan Linders. 

Met de spaarmunten gaat het goed, maar op de website kunnen wij nog wel wat extra steun gebruiken. Ga daarom naar www.janlinders.nl/clubspaaractie en stem op ons. Let op: dit kan elke dag, dus vergeet niet ook morgen te stemmen, en overmorgen, en overovermorgen, en ...

De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op vrijdagavond 17 oktober om 19.00 uur. Wij wensen onze concurrenten veel succes, maar hopen natuurlijk zelf te winnen. 

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer