Ophokplicht voorbij

De maatregelen hebben maar liefst vijf maanden geduurd en al die tijd mochten de vogels niet naar buiten. Ook moesten we ze afschermen van het publiek en daardoor was ons terrein feitelijk voor een deel afgesloten. Vervelend voor u, maar ook voor onder andere onze nandoe's en loopeenden. Heel goed daarom dat ze nu weer naar buiten kunnen.

De hele kwestie is voor ons wel aanleiding na te denken over welke plek het gevogelte in de toekomst krijgt op Daalhoeve. Gedurende vijf maanden waren hun omstandigheden belabberd, terwijl nergens in deze periode sprake was van vogelgriep in Limburg. Er is dus nooit enig risico geweest voor de vogels of voor u als bezoeker. Dan is zo'n maatregel toch wel behoorlijk straf. Het valt daarom te verwachten dat dit zich in de toekomst gaat herhalen. En de vraag is dan of we dat onze vogels willen blijven aandoen. 

We houden u op de hoogte. 

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer