Spreekuur op maandagochtend

De deelnemende organisaties zijn Radar, Trajekt, Levanto Groep, Mosae Zorggroep, Uit de Steigers en Envida Zorgthuis. Zij zijn aanwezig op de boerderij om mensen te helpen die bijvoorbeeld al langer lopen met een idee of probleem en niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. Ook kunnen ze mensen verwijzen die niet weten waar ze met hun hulpvraag naar toe moeten. Ze helpen mensen op weg die iets willen ondernemen met anderen. En ze kunnen ook helpen met het invullen van formulieren. Daarnaast zijn er vele andere zaken denkbaar waarmee buurtbewoners geholpen kunnen worden.

Het spreekuur gaat de hele zomer door. Naar alle waarschijnlijkheid zullen ook de wijkagent en MEE na verloop van tijd bij het spreekuur aanwezig zijn. 

Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer
Daalhoeve vierde met Wecycle 6 februari 2018

Daalhoeve heeft vorig jaar 2.025 elektrische apparaten ingezameld. Wecycle, het bedrijf dat de inzameling organiseert, heeft ons hiervoor beloond met een extra sponsorbijdrage van € 250.

Lees meer