Nieuwe speeltuin

De uitbreiding van de speeltuin is onderdeel van een omvangrijkere verbetering die we in de maand juni op de boerderij hebben doorgevoerd. Zo zijn op ongeveer de helft van het terrein ook de oude hekwerken vervangen door een nieuwe, onderhoudsvrije en kindvriendelijke afrastering. Dit is mogelijk gemaakt door een anonieme sponsor. Met de nieuwe afrastering spelen we in op een toekomst waarin we het mogelijk met minder middelen moeten doen. 

Verdere verbeteringen volgen dit najaar, als we een bijenpaviljoen plaatsen en starten met de voorbereiding van de aanleg van de Eetbare Loper. Volg deze website, onze pagina op Facebook of de middenpagina's van het Belhäöfke voor de voortgang.

Kikkerdrilmiddag 28 maart 18 maart 2018

Heb jij je altijd afgevraagd waar kikkers vandaan komen? Dan is dit het moment. 28 maart is het kikkerdrilmiddag in Maastricht. Ook Daalhoeve doet mee.

Lees meer
Fotowedstrijd 6 maart 2018

Je kunt nog deze maand meedoen aan onze fotowedstrijd. Maak je mooiste foto op Daalhoeve en stuur in naar info@daalhoeve.nl.

Lees meer
Voorleesuurtje op 14 maart 6 maart 2018

Op woensdag 14 maart leest Peter Brouwers van 14.00 tot 15.00 uur op de boerderij voor uit zijn kinderboek Keubeke Kuusj. De toegang is gratis.

Lees meer