Horeca

Boerderij Daalhoeve beschikt over een eigen horecavoorziening met twee ruimtes: de Koojstal binnen en het gedeeltelijk overdekte buitenterras achter de boerderij. In de Koojstal is tevens een hoekje ingericht met informatie over de boerderij, onze dieren en onze activiteiten. Het buitenterras grenst direct aan de speeltuin, zodat u van uw drankje en hapje kunt genieten en tegelijkertijd zicht kunt houden op uw spelende kinderen.

Wij voeren een kleine kaart met eenvoudige en betaalbare gerechten, snacks en frisdranken. In de gerechten verwerken wij zo veel mogelijk groenten, vlees en fruit van ons eigen terrein en onze eigen dieren. Eens in de week, op zondag, is de Koojstal langer open en kunt u bij ons genieten van een weekmenu. Dit publiceren wij wekelijks op onze Facebook-pagina.

Onze horeca is open tijdens de openingstijden van de boerderij. U kunt contant betalen of met pinpas.

Openingstijden
ma
gesloten
di
10:00 - 17:00
wo
10:00 - 17:00
do
10:00 - 17:00
vr
10:00 - 17:00
za
12:00 - 17:00
zo
12:00 - 19:00
Horeca

In de Koojstal krijgt u informatie over de boerderij en onze dieren en activiteiten. Ook kunt u gebruik maken van onze kleine kaart. Het afnemen van een consumptie is niet verplicht. U kunt in de Koojstal ook gewoon even uitrusten of opwarmen.

Bezoekersruimte met horeca
Eerlijke producten

In onze boerderijwinkel kunt u terecht voor een bijzonder aanbod aan verse, huisgemaakte en streekgebonden producten en groenten, vlees en eieren van eigen erf.

Boerderijwinkel