Dierenpark Maastricht

Het dierenpark is onderdeel van het terrein van de voormalige Tapijn-kazerne in Maastricht, die vanaf najaar 2017 wordt herontwikkeld voor de universiteit van Maastricht. Ook het terrein wordt heringericht en dat betekent dat het dierenpark gedurende een aantal maanden wordt gesloten. Volgens plan komen in het voorjaar van 2018 de dieren terug in een verdiept liggende weide die wordt afgezoomd met een natuurlijke afscherming. Op de dierenweide komen herten, moeflons, fazanten en drie nestpalen voor ooievaars. De nestpalen kunnen worden geplaatst uit een bijdrage van de Duckrace. Daarnaast is er de vogelvolière die gedurende de herinrichting van het terrein gewoon in gebruik blijft.

Daalhoeve beheert sinds het voorjaar van 2016 het dierenpark van Maastricht. Dat blijven we ook doen na de herontwikkeling. Dagelijks gaan dan medewerkers van Daalhoeve naar het stadspark om de dieren te verzorgen. Voor een deel gebeurt dat in het kader van dagbesteding. 

Andere activiteiten voor beheer voor derden

Voor elk wat wils

Wij hebben activiteiten voor diverse doelgroepen. Bent u op zoek naar een aparte activiteit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.