Schaapskooi is open

De schaapskooi is ingericht voor de traditionele Lammetjesdagen op Daalhoeve. Eind januari verwachten we de eerste lammeren. Tot en met half maart zullen er nog zo’n 150 volgen, van verschillende rassen: de shropshire, coburger fuchs, mergellander, brilschaap en blue de maine. In deze tijd verwachten we ook nog lammeren van onze eigen angora geiten, landgeiten en boerengeiten.

De schaapskooi vindt u in de tent en onder de nieuwe overkapping op het achterplein, en verder in de schuren aan de zijkant. Bezoek ons tijdens de openingstijden van de boerderij. Het is gratis en misschien maakt u straks wel een bevalling van dichtbij mee.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer