Schaapskooi is open

De schaapskooi is ingericht voor de traditionele Lammetjesdagen op Daalhoeve. Eind januari verwachten we de eerste lammeren. Tot en met half maart zullen er nog zo’n 150 volgen, van verschillende rassen: de shropshire, coburger fuchs, mergellander, brilschaap en blue de maine. In deze tijd verwachten we ook nog lammeren van onze eigen angora geiten, landgeiten en boerengeiten.

De schaapskooi vindt u in de tent en onder de nieuwe overkapping op het achterplein, en verder in de schuren aan de zijkant. Bezoek ons tijdens de openingstijden van de boerderij. Het is gratis en misschien maakt u straks wel een bevalling van dichtbij mee.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer