Biggetjes geboren

De biggetjes werden geboren in december. Bitsey, onze Berkshire-zeug, beviel op 11 december van een stel schattige zwarte biggetjes. Vijf dagen later volgde onze Bonte Bentheimer Oukje, al moeder van vele biggen op Daalhoeve. De jonge biggen krijgen een fijn leven op Daalhoeve. U kunt ze de komende maanden zien opgroeien en lekker wroeten in de modder. Daarna gaan ze naar de slager en verkopen we het vlees in onze boerderijwinkel. Binnenkort is hier voor het eerst vlees te koop van onze eerste worp van Berkshire-varkens.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer