Eerste Halloween-viering groot succes

Tussen 13 en 16 uur waren de kinderen druk bezig met het uithollen van pompoen voor Halloween, voorzien van toeters en bellen als plakstickers en glitter. En er kwam natuurlijk een theelichtje in. Verder konden de kinderen een glitter tattoo laten zetten en zich laten schminken. De best verklede en geschminkte kinderen krijgen een prijsje: een snoepcontainer af te halen op de boerderij. 

Al met al een heel leuke middag, met dank aan Stichting Jeugdwerk Pottenberg en Daisy, Déanne en Joost die voor de aankleding van de boerderij zorgden. Een nieuwe activiteit die voor herhaling vatbaar is. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer