Eerste Halloween-viering groot succes

Tussen 13 en 16 uur waren de kinderen druk bezig met het uithollen van pompoen voor Halloween, voorzien van toeters en bellen als plakstickers en glitter. En er kwam natuurlijk een theelichtje in. Verder konden de kinderen een glitter tattoo laten zetten en zich laten schminken. De best verklede en geschminkte kinderen krijgen een prijsje: een snoepcontainer af te halen op de boerderij. 

Al met al een heel leuke middag, met dank aan Stichting Jeugdwerk Pottenberg en Daisy, Déanne en Joost die voor de aankleding van de boerderij zorgden. Een nieuwe activiteit die voor herhaling vatbaar is. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer