Zuurkooldag

zondag 2 november 2014, 12:00 tot 17:00

Op de zuurkooldag staat Daalhoeve altijd helemaal in het teken van witte kool. Tientallen witte kolen worden dan op ambachtelijke wijze versneden en klaargemaakt om te veranderen in zuurkool. Dat gebeurt door de toevoeging van met name zout. Door de kool vervolgens luchtdicht af te sluiten, komt een fermentatieproces op gang dat na enkele weken zuurkool oplevert.

Tijdens de zuurkooldag kunt u daaraan zelf meewerken. Meld u daarvoor aan via info@daalhoeve.nl. Uiteraard serveren wij dit jaar weer heerlijke broodjes hotdog met zuurkool. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer