Nieuw: kinderfeestjes op Daalhoeve

De feestjes worden georganiseerd door Gwen Schipper en Audrey Smeets van Stichting Jeugdwerk Pottenberg. U kunt samen met hen het programma bepalen. Er zijn verschillende thema's mogelijk, van prinsessen tot Indianen, natuur of sport. En daarbinnen kunnen de kinderen van alles doen: schminken, pony- en ezelritjes, knutselen, spelletjes, een speurtocht, etc. Wilt u een feestje op een geheel eigen wijze inkleden, dan kan dat natuurlijk ook.

Voor meer informatie kunt u:

- mailen naar daalhoeve_kinderfeestje@hotmail.com;
- bellen met Gwen Schipper, 06 - 14 20 49 70;
- de flyer meenemen van de boerderij. Daar staat alles op wat u moet weten. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer