Steun ons in de Jan Linders Clubspaaractie

In de Clubspaaractie krijgen klanten van de supermarkt bij elke tien euro aan boodschappen en bij speciale acties een sponsormunt. Die doneren ze aan een van de acht deelnemende clubs aan de actie. Dat doet u in de supermarkt zelf. Nog beter is het om ons te steunen met een ingekleurde kleurplaat die u kunt ophalen op Daalhoeve in de Koojstal. De kleurplaat is maar liefst 3 munten waard! Deze kunt u inleveren bij de kassa.

Allemaal op ons stemmen!! We hopen natuurlijk dat we winnen!!

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer