Geslaagd ponykamp

Het ponykamp was super leuk! Ik had de pony Liberty om te verzorgen, maar haar had ik ook zelf uitgezocht bij de fokker. Ze is echt super lief en braaf. We hebben de pony’s iedere dag gevoerd. Ook hebben we de eerste dag een hele grote wandeling gemaakt. Ik kon helaas niet wandelen met Liberty maar wel met Eloyd, de shetland-pony! Hij was ook heel lief.
We hebben toen tijdens de wandeling een ijsje gekregen. Toen we terugkwamen hebben we gebarbecued, dat was heel lekker en gezellig. Daarna gingen we slapen.
De dag erna lagen de pony’s liggend te slapen in de stal en zijn wij erbij gaan liggen.
De rest van de dag hebben we nog verzorgd, gereden en geknuffeld, natuurlijk met de pony’s.
's Avonds als afsluiting een dropping gehad in een bos met twee paardjes. Daarna hebben we de film Spirit gekeken als afsluiting van de laatste nacht!

Groetjes, Alyssa

 

Ik heb drie dagen een superleuk ponykamp mogen beleven op de kinderboerderij. Het was heel erg leuk. We hebben veel geleerd over de pony's, we hebben veel gewandeld met ze. We zijn zelfs met de paardjes naar de ijssalon gelopen. Ook een spannende dropping met de paardjes gehad. Zelfs het slapen was een hele beleving. Hopelijk doen ze het het volgend jaar weer.

Groetjes, Indy

 

In de zomervakantie ben ik op ponykamp geweest. Het was heel leuk. Donderdag hebben we een lange wandeling gemaakt met alle paardjes. Toen we weer terug waren, hebben we broodjes knakworst gegeten. Maar toen we moesten gaan slapen, waren we gaan kletsen. De volgende dag hebben we goed ontbeten en daarna hebben we onze verzorgpony's geborsteld en toen zijn we naar Pietersheim geweest. Toen we weer terug waren, hebben we nog met onze verzorgpony's gesprongen en daarna was er nog een dropping. Ik ben niet geweest. Zaterdag hebben we nog gegeten en daarna nog geborsteld en geknuffeld.

Groetjes, Nikki

 

In de zomervakantie ben ik meegeweest op ponykamp. Ik vond het superleuk. Mijn pony was Posse. Het allerleukste vond ik de wandeling met alle paardjes. Toen hadden we heel ver gelopen met alle paardjes. Daarna hebben we een broodje knakworst gegeten. Dat vond ik lekker. Toen we moesten gaan slapen was het nog lang één grote kletsboel. Volgend jaar wil ik weer mee en dan wil ik een 'moeilijkere' pony.

Groetjes, Evy

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer