Nieuwe toiletten op Daalhoeve

Met de verbouwing van de toiletten is Boerderij Daalhoeve gereed voor de start van haar project Social Monday. De komende maanden gaan we tijdens de maandagen, als de boerderij gesloten is voor het publiek, onze ruimtes en faciliteiten ter beschikking stellen aan sociale initiatieven in Maastricht. Zij kunnen bij ons speciale activiteiten organiseren voor hun cliënten, eigen medewerkers of mensen in de buurt. 

Volg deze website of onze pagina op Facebook voor de officiële start en verdere ontwikkeling van Social Monday.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer