Eerste lammetjes geboren

De Lammetjesdagen in 2014 zijn weer groter dan die van vorig jaar. We hebben een schaapskooi opgebouwd met 24 meter tent, waarmee het hele achterplein is overdekt. De ongeveer zeventig schapen die we daarin hebben ondergebracht, zijn drachtig en verwachten vanaf eind januari hun lammeren. Het lammerseizoen loopt daarna nog door tot eind maart. In totaal verwachten we zo'n 150 lammeren, van verschillende rassen: de shropshire coburger fuchs, mergellander, brilschaap en blue de maine. In deze tijd verwachten we ook nog lammeren van onze eigen angora geiten, landgeiten en boerengeiten. Half februari verwachten wij de meeste bevallingen.

U bent van harte welkom om tijdens onze openingstijden de schaapskooi te bezoeken en de pas geboren lammetjes te komen bewonderen.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer