Eerste lammetjes geboren

De Lammetjesdagen in 2014 zijn weer groter dan die van vorig jaar. We hebben een schaapskooi opgebouwd met 24 meter tent, waarmee het hele achterplein is overdekt. De ongeveer zeventig schapen die we daarin hebben ondergebracht, zijn drachtig en verwachten vanaf eind januari hun lammeren. Het lammerseizoen loopt daarna nog door tot eind maart. In totaal verwachten we zo'n 150 lammeren, van verschillende rassen: de shropshire coburger fuchs, mergellander, brilschaap en blue de maine. In deze tijd verwachten we ook nog lammeren van onze eigen angora geiten, landgeiten en boerengeiten. Half februari verwachten wij de meeste bevallingen.

U bent van harte welkom om tijdens onze openingstijden de schaapskooi te bezoeken en de pas geboren lammetjes te komen bewonderen.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer