Alpaca geboren

Alpaca's zijn familieleden van de kameel en de in Zuid-Amerika levende lama's. Ze leven op grote hoogtes en kunnen 's zomers en 's winters buiten blijven. Alpaca's hebben een zachtaardig karakter en kunnen goed samen in een wei met geiten en schapen. Alhoewel we wisten dat een van onze alpaca's drachtig was, kwam de geboorte van Kuzco toch als een verrassing. De draagtijd is namelijk lang, tussen 11 en 11½ maand. 

Met Kuzco gaat het uitstekend. Hij heeft al veel bezoek gehad en voelt zich opperbest in onze wei. Wie hem in levende lijve wil komen bekijken, moet maar snel eens langskomen. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer